Stap in me – Onderzoek en installatie (Januari 2017)

”We zijn opzoek naar het samenspel van intimiteit en seksualiteit; de lichamelijkheid, kwetsbaarheid in het openstellen van jezelf, de aanraking en jezelf laten zien. Het is een experimenteel onderzoek naar wat intimiteit is, dat ook is vormgegeven in een experimentele installatie. U kunt alleen of met iemand anders in bed kruipen met over u heen projecties van intieme beelden zodat u de lichamelijke interactie aangaat huid op huid.”

Dit project was in samenwerking met medestudent Carmen Hakkens, gemaakt tijdens de minor Arts and Interaction. Om in deze installatie deel te nemen moet je in bed kruipen, waar wij we je laten kijken naar jezelf. We raken je aan met onze beelden om te kijken of het mogelijk is om intieme gevoelens op te ondervinden door middel van beeld. Je kunt jezelf zien boven je, waarbij je dus jezelf ziet terwijl we ons beeldonderzoek over je projecteren.

Deze installatie was een onderdeel van de expositie FRISBEE op 13 t/m 15 Januari in ”WORM” en ”V2 – Lab for the unstable media”. Voor deze expositie heb ik de productie geleid en ben ik curator geweest. Link naar event: HIER