Expositie: “I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER” – September 2017

ORGANISATOR – CURATOR – MAKER

 

Na eerdere geslaagde ervaringen met het organiseren van exposities ben ik aan de slag gegaan met medestudent Carmen Hakkens om, los van de academie, zelf een expositie te organiseren. Het resultaat hiervan was een rauwe, bijna erotische expositie van makers die allemaal op een sterke manier achter hun eigen fascinaties en makerschap stonden.

Facebookheader

 

Expositie: “I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER”

Donderdag 28 september opende een groep fotografen en filmmakers van kunstacademie st. Joost een expositie in kunstcentrum Nieuwe Veste in Breda. Deze zomer hebben zij gewerkt aan werken die buiten hun academische blikveld liggen en ze hebben hier gewerkt aan een gemengde expositie met film, fotografie en installaties. Graag nodigen we iedereen uit die door onze zomer heen willen lopen. 

”Wij zijn 11 makers van fotografie en film op het St. Joost. We leven allemaal in onze eigen wereld en zoeken een manier om deze met mensen te delen. Tijdens onze academietijd, zijn we allemaal in gevecht met onszelf om erachter te komen wie wij zijn als makers. Deze zomer, buiten de academie, is er vooral intuïtief beeld gemaakt en minder met het hoofd. Er zat geen druk van beoordelingen achter en we waren niet bezig met andermans mening. Onbewust maken we binnen de academie ander werk dan in de zomer erbuiten.  

 

Makers:

Ira Hoefsmid, Carmen Hakkens, Janneke Sars, Annemieke Maass, Wietse van Bezooijen, Frijke Coumans, Naomi Breuk, Jannus Doornhegge, Andree van Gastel, Kevin Kessels, Joris Verleg

Link naar facebookevenement.

Plaats een reactie