Campagne master kunst educatie, Fontys hogeschool – Student portretten

Ter promotie van de Master Kunsteducatie Fontys heb ik samen met mijn collega Myrna van Oosterhout gewerkt aan student-portretten en kleine campagnefilms. Dit resulteerde in een serie van 8 films waarin we de studenten en de Master Kunsteducatie beter leren kennen, en daardoor een mooi beeld van de opleiding neer hebben weten te zetten. Bedankt voor de leuke samenwerkingen en de inspirerende opdracht!

Het uitlichten van mooie individuen doormiddel van korte documentaire films zorgt voor een echte en inhoudelijke kijk op wat je wilt vertellen, en is daardoor mooi promotiemateriaal. Deze video en de andere portretten zijn te zien op mijn website!

Hieronder zijn een aantal van de portretten te zien.



Een documentair portret over Steven Luca, Poppenspeler en kunsteducator, over zijn missie om mensen te laten spelen en gerust te stellen; het mag.
Sophie de Ruijter, musicus en kunsteducator, vind haar passie binnen de opleiding, luisterend naar haar klanken kijken we mee.
We volgen Bas de Wal die ons vanuit zijn werkplek binnen het Bonnefantemuseum verteld over hoe hij zijn eigen visie ontwikkeld binnen de opleiding, en in zijn contact met jongeren.
Floor Westenburger vind binnen de master een samenkomst van al haar werkzaamheden binnen de kunstwereld. Ze neemt ons mee naar de plekken waar ze mensen en hun passie helpt bloeien.